Het Familiediner gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Familiediner gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Familiediner gemist? Bekijk hier de hele uitzending Bert van Leeuwen is op de eerste dag van augustus terug met een nieuw seizoen van Het Familiediner. Zoals altijd probeert Bert weer als lijm tussen enkele familieleden te fungeren. Foute opmerkingenIn het nieuwe seizoen zijn onder andere een foute opmerking over kleding en de verkeerde toon tijdens een gesprek druppels die de emmer doen overlopen. De 14-jarige tweelingbroers Silvian en Silvain proberen de ruzie tussen hun opa en vader op te lossen. Ze missen hun opa al te lang. Ook Jos heeft de hulp van Bert ingeroepen in de hoop zijn broers te verenigen die elkaar al meer dan tien jaar niet gesproken hebben BroersVroeger gingen de broers Jos, Mario en Ad als vrienden door het leven. Sinds Ad een opmerking heeft gemaakt, willen de broers elkaar niet meer zien. Na tien jaar wil Jos hier verandering in brengen en schakelt daarom de hulp in van Bert van Leeuwen. Weet hij de twee weer te herenigen? :[broadcast:videos](ids:"472833,296929" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Bert van Leeuwen is op de eerste dag van augustus terug met een nieuw seizoen van Het Familiediner. Zoals altijd probeert Bert weer als lijm tussen enkele familieleden te fungeren.

Foute opmerkingen
In het nieuwe seizoen zijn onder andere een foute opmerking over kleding en de verkeerde toon tijdens een gesprek druppels die de emmer doen overlopen. De 14-jarige tweelingbroers Silvian en Silvain proberen de ruzie tussen hun opa en vader op te lossen. Ze missen hun opa al te lang. Ook Jos heeft de hulp van Bert ingeroepen in de hoop zijn broers te verenigen die elkaar al meer dan tien jaar niet gesproken hebben

Broers
Vroeger gingen de broers Jos, Mario en Ad als vrienden door het leven. Sinds Ad een opmerking heeft gemaakt, willen de broers elkaar niet meer zien. Na tien jaar wil Jos hier verandering in brengen en schakelt daarom de hulp in van Bert van Leeuwen. Weet hij de twee weer te herenigen?

:[broadcast:videos](ids:"472833,296929" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV