Het Familiediner gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Familiediner gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: Het Familiediner

Het Familiediner gemist? Bekijk hier de hele uitzending Bert van Leeuwen is op de eerste dag van augustus terug met een nieuw seizoen van Het Familiediner. Zoals altijd probeert Bert weer als lijm tussen enkele familieleden te fungeren. Alle fragmenten uit deze uitzending Eerste beelden nieuw seizoen Het Familiediner: ‘Stomme koe, stomme kut’ Bekijk deze video » Foute opmerkingenIn het nieuwe seizoen zijn onder andere een foute opmerking over kleding en de verkeerde toon tijdens een gesprek druppels die de emmer doen overlopen. De 14-jarige tweelingbroers Silvian en Silvain proberen de ruzie tussen hun opa en vader op te lossen. Ze missen hun opa al te lang. Ook Jos heeft de hulp van Bert ingeroepen in de hoop zijn broers te verenigen die elkaar al meer dan tien jaar niet gesproken hebben BroersVroeger gingen de broers Jos, Mario en Ad als vrienden door het leven. Sinds Ad een opmerking heeft gemaakt, willen de broers elkaar niet meer zien. Na tien jaar wil Jos hier verandering in brengen en schakelt daarom de hulp in van Bert van Leeuwen. Weet hij de twee weer te herenigen? Bekijk ook Bert van Leeuwen over zijn Familiediner: "Ik word er vaak boos van" (video) Bekijk deze video » Zien: Tijs van den Brink mislukt als nieuwe presentator Het Familiediner Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Bert van Leeuwen is op de eerste dag van augustus terug met een nieuw seizoen van Het Familiediner. Zoals altijd probeert Bert weer als lijm tussen enkele familieleden te fungeren.

Foute opmerkingen
In het nieuwe seizoen zijn onder andere een foute opmerking over kleding en de verkeerde toon tijdens een gesprek druppels die de emmer doen overlopen. De 14-jarige tweelingbroers Silvian en Silvain proberen de ruzie tussen hun opa en vader op te lossen. Ze missen hun opa al te lang. Ook Jos heeft de hulp van Bert ingeroepen in de hoop zijn broers te verenigen die elkaar al meer dan tien jaar niet gesproken hebben

Broers
Vroeger gingen de broers Jos, Mario en Ad als vrienden door het leven. Sinds Ad een opmerking heeft gemaakt, willen de broers elkaar niet meer zien. Na tien jaar wil Jos hier verandering in brengen en schakelt daarom de hulp in van Bert van Leeuwen. Weet hij de twee weer te herenigen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Familiediner


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV