Reizen Waes Wereldsteden in Slab City: Peter laat zijn excentrieke kunst zien

Reizen Waes Wereldsteden in Slab City: Peter laat zijn excentrieke kunst zien

In Reizen Waes Wereldsteden brengt Tom Waes een bezoek aan Slab City, een paradijs volgens de alternatieve inwoners in de woestijn van Californië (VS). Een van de bewoners is Peter, die zich hier helemaal thuis voelt. Hij doet precies waar hij zin in heeft, en zijn geld verdient Peter met zijn nogal bijzondere kunstwerken. Hij laat een aantal van zijn excentrieke schilderijen zien aan Tom Waes. “Dit is een meisje dat een ander meisje haar kont likt. Dit is een transseksueel die gepijpt wordt.”

Bekijk de beelden van Reizen Waes Wereldsteden hieronder.

Reizen Waes Wereldsteden is elke zondag rond 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv.

<em>Reizen Waes Wereldsteden</em> in Slab City: Peter laat zijn excentrieke kunst zien In Reizen Waes Wereldsteden brengt Tom Waes een bezoek aan Slab City, een paradijs volgens de alternatieve inwoners in de woestijn van Californië (VS). Een van de bewoners is Peter, die zich hier helemaal thuis voelt. Hij doet precies waar hij zin in heeft, en zijn geld verdient Peter met zijn nogal bijzondere kunstwerken. Hij laat een aantal van zijn excentrieke schilderijen zien aan Tom Waes. “Dit is een meisje dat een ander meisje haar kont likt. Dit is een transseksueel die gepijpt wordt.” Bekijk de beelden van Reizen Waes Wereldsteden hieronder. Reizen Waes Wereldsteden is elke zondag rond 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's