The Great British Bake Off gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Great British Bake Off gemist? Bekijk hier de hele uitzending
The Great British Bake Off: Deegweek

The Great British Bake Off gemist? Bekijk hier de hele uitzending We gaan naar het zesde The Great British Bake-Off weekend: er zijn nog 7 kandidaten over en er moet er ook vanavond weer eentje naar huis. Deze week is 'deeg' het thema van de aflevering. SoezendeegAls eerste maken de bakkers donuts van soezendeeg. Ze moeten twee soorten versierde chouxnuts maken, die perfect gefrituurd zijn. Daarna een lastige Turkse technische opdracht: een grote baklava met filodeeg. Het filodeeg moet volgens een traditionele lamineertechniek gelaagd zijn. PasteiTer afsluiting van deze aflevering maken de bakkers een hartig spektakelstuk waarbij de bakkers een deegpastei vol smaak moeten maken. De patés en croûte moeten van buiten rijk gedecoreerd worden. Bekijk ook Video: André van Duin liet horeca medewerker advocaat halen: "Als je het vriendelijk vraagt" Bekijk deze video » Tom vanHolder in Tijd voor Max over Heel Holland Bakt: "Je gunt het elkaar enorm" Bekijk deze video »
Uitzending :
The Great British Bake Off gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

We gaan naar het zesde The Great British Bake-Off weekend: er zijn nog 7 kandidaten over en er moet er ook vanavond weer eentje naar huis. Deze week is 'deeg' het thema van de aflevering.

Soezendeeg
Als eerste maken de bakkers donuts van soezendeeg. Ze moeten twee soorten versierde chouxnuts maken, die perfect gefrituurd zijn. Daarna een lastige Turkse technische opdracht: een grote baklava met filodeeg. Het filodeeg moet volgens een traditionele lamineertechniek gelaagd zijn.

Pastei
Ter afsluiting van deze aflevering maken de bakkers een hartig spektakelstuk waarbij de bakkers een deegpastei vol smaak moeten maken. De patés en croûte moeten van buiten rijk gedecoreerd worden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Great British Bake Off


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV