Elton John - Uncensored gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Elton John - Uncensored gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Interview: Elton John - Uncensored

Elton John - Uncensored gemist? Bekijk hier de hele uitzending In zijn optrekje in het zuiden van Frankrijk praat Sir Elton John op openhartige wijze met talkshowhost Graham Norton over zijn leven en zijn carrière. DrugsNorton en John praten vrijuit over Elton's drugsverslavingen en over hoe het vaderschap zijn leven veranderde. Hij vertelt ook hoe hij uitgroeide van beginnende muzikant achter de piano tot internationale superster. MeJohn is tot eind volgend jaar bezig met zijn afscheidstour 'Farewell Yellow Brick Road' en in oktober verscheen zijn autobiografie 'Me'. Bekijk ook Khalid & Sophie gemist? Elton John vanavond voor het laatst in Nederland Bekijk deze video » Zien: Elton John gaat uit zijn dak tijdens afscheidsconcert in GelreDome Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In zijn optrekje in het zuiden van Frankrijk praat Sir Elton John op openhartige wijze met talkshowhost Graham Norton over zijn leven en zijn carrière.

Drugs
Norton en John praten vrijuit over Elton's drugsverslavingen en over hoe het vaderschap zijn leven veranderde. Hij vertelt ook hoe hij uitgroeide van beginnende muzikant achter de piano tot internationale superster.

Me
John is tot eind volgend jaar bezig met zijn afscheidstour 'Farewell Yellow Brick Road' en in oktober verscheen zijn autobiografie 'Me'.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV