112 Vandaag: Baby ontsnapt aan kogel in Haagse Schilderswijk: "Niet zo heel apart"

112 Vandaag: Baby ontsnapt aan kogel in Haagse Schilderswijk: "Niet zo heel apart"

Bewoners van de Haagse Schilderswijk schrikken zich een ongeluk als ze in het raam van hun kinderkamertje een kogelgat zien. Zij en de buren vertellen wat er is gebeurd: "Natuurlijk ben ik hartstikke geschrokken. Dat zou iedereen hebben gehad als je zoiets zou meemaken. Het voelt nog steeds alsof het niet werkelijk is", zegt de bewoonster van het huis. Bekijk het 112 Vandaag-fragment hieronder.

"Het is de Schilderswijk"
Een buurtbewoner laat weten: "Het is al eerder bij ons gebeurd. Bij ons werd er ook anderhalf jaar terug drie keer geschoten op ons raam. Het is de Schilderswijk. Eigenlijk is het niet normaal, maar alleen omdat het al eerder bij ons is gebeurd dan voelt het niet zo heel apart." Bekijk het 112 Vandaag-fragment over deze verschrikkelijke gebeurtenis hieronder.

112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv.

<em>112 Vandaag</em>: Baby ontsnapt aan kogel in Haagse <em>Schilderswijk</em>: &quot;Niet zo heel apart&quot; Bewoners van de Haagse Schilderswijk schrikken zich een ongeluk als ze in het raam van hun kinderkamertje een kogelgat zien. Zij en de buren vertellen wat er is gebeurd: "Natuurlijk ben ik hartstikke geschrokken. Dat zou iedereen hebben gehad als je zoiets zou meemaken. Het voelt nog steeds alsof het niet werkelijk is", zegt de bewoonster van het huis. Bekijk het 112 Vandaag-fragment hieronder. "Het is de Schilderswijk"Een buurtbewoner laat weten: "Het is al eerder bij ons gebeurd. Bij ons werd er ook anderhalf jaar terug drie keer geschoten op ons raam. Het is de Schilderswijk. Eigenlijk is het niet normaal, maar alleen omdat het al eerder bij ons is gebeurd dan voelt het niet zo heel apart." Bekijk het 112 Vandaag-fragment over deze verschrikkelijke gebeurtenis hieronder. 112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op1: Güyen Yildiz is huisarts in Schilderswijk en merkt dat Turkse taal patiënten helpt Bekijk deze video » Bekijk hier alle schandalen van 2021 met o.a. Marco Borsato en avondklokrellen Bekijk deze video »
TV :
112 Vandaag: Baby ontsnapt aan kogel in Haagse Schilderswijk: "Niet zo heel apart"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV