Lekkage in Kasteelvrouwe Emmy: ‘Ik lach wel maar kan wel huilen, wat een ellende’

Lekkage in Kasteelvrouwe Emmy: ‘Ik lach wel maar kan wel huilen, wat een ellende’

In Kasteelvrouwe Emmy ontdekt Emmy dat er lekkage is in de keuken, daar is behoorlijk wat schade aangericht door het water. “Ik lach nu wel maar ik kan wel huilen, wat een ellende. Het is echt gewoon hopeloos”, reageert Emmy. Ze leeft op de automatische piloot en besluit niet te veel na te denken. “Anders hou ik het echt niet vol, hoor.”

Bekijk de beelden van Kasteelvrouwe Emmy hieronder.

Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv.

Lekkage in <em>Kasteelvrouwe Emmy</em>: ‘Ik lach wel maar kan wel huilen, wat een ellende’ In Kasteelvrouwe Emmy ontdekt Emmy dat er lekkage is in de keuken, daar is behoorlijk wat schade aangericht door het water. “Ik lach nu wel maar ik kan wel huilen, wat een ellende. Het is echt gewoon hopeloos”, reageert Emmy. Ze leeft op de automatische piloot en besluit niet te veel na te denken. “Anders hou ik het echt niet vol, hoor.” Bekijk de beelden van Kasteelvrouwe Emmy hieronder. Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv. Kasteelvrouwe Emmy: Emmy vindt kunstwerk van Rutger ‘echt verschrikkelijk’ Bekijk deze video » Kasteelvrouwe Emmy: samen een tent opzetten valt nog niet mee Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's