Redt Brad Pitt de filmzomer met Bullet Train? Vanaf vandaag te zien in de bios

Redt Brad Pitt de filmzomer met Bullet Train? Vanaf vandaag te zien in de bios

Redt Brad Pitt de filmzomer met <em>Bullet Train</em>? Vanaf vandaag te zien in de bios De belangrijkste periode voor de bioscopen is traditiegetrouw de zomer. Maar deze lijkt tegen te vallen. Vooral na 2 jaar pandemie. Filmkenner Willem Schouten bespreekt het in de video hierboven met Karlijn Bernoster. Er wordt gezegd dat de film Bullet Train deze filmzomer wel eens zou kunnen redden. HuurmoordenaarWillem is in iedergeval erg enthousiast. In Bullet Train zien we Ladybug, gespeeld door Brad Pitt, een huurmoordenaar die zijn werk voortaan vreedzaam wil verrichten nadat zijn klussen te vaak zijn ontspoord. Het lot lijkt hem niet gunstig gezind, aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars. Bullet Train is vanaf 4 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk ook Bekijk de beelden van première Bullet Train: "Ik ben fan van Brad Pitt" (video) Bekijk deze video » Video: Bridget Maasland kijkt watertandend naar interview met Brad Pitt Bekijk deze video »
Film :
Redt Brad Pitt de filmzomer met Bullet Train? Vanaf vandaag te zien in de bios
Donderdag 4 augustus 2022 om 15:17

De belangrijkste periode voor de bioscopen is traditiegetrouw de zomer. Maar deze lijkt tegen te vallen. Vooral na 2 jaar pandemie. Filmkenner Willem Schouten bespreekt het in de video hierboven met Karlijn Bernoster. Er wordt gezegd dat de film Bullet Train deze filmzomer wel eens zou kunnen redden.

Huurmoordenaar
Willem is in iedergeval erg enthousiast. In Bullet Train zien we Ladybug, gespeeld door Brad Pitt, een huurmoordenaar die zijn werk voortaan vreedzaam wil verrichten nadat zijn klussen te vaak zijn ontspoord. Het lot lijkt hem niet gunstig gezind, aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars.

Bullet Train is vanaf 4 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.

Actuele video's

Meer actuele video's