Pete Davidson: film Bodies Bodies Bodies (Halina Reijn) is ‘geil’ en ‘bloederig’

Pete Davidson: film Bodies Bodies Bodies (Halina Reijn) is ‘geil’ en ‘bloederig’

Maandag 8 augustus 2022 om 12:20

Halina Reijn timmert tegenwoordig hard aan de weg als regisseur en vanaf 25 augustus komt haar nieuwe film Bodies Bodies Bodies uit. Voor deze film, waarin een moordspelletje volledig uit de hand loopt, heeft ze onder anderen Pete Davidson weten te strikken. Deze acteur is onder meer bekend van Saturday Night Live en natuurlijk zijn relatie met Kim Kardashian, die inmiddels op de klippen is gelopen. In een video is te zien dat de acteurs alvast een beetje vertellen waar deze thrillerkomedie over gaat. En Pete omschrijft Bodies Bodies Bodies als ‘geil’ en ‘bloederig’.

Bodies Bodies Bodies is vanaf 25 augustus te zien in de bioscoop.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Pete Davidson: film <em>Bodies Bodies Bodies</em> (Halina Reijn) is ‘geil’ en ‘bloederig’ Halina Reijn timmert tegenwoordig hard aan de weg als regisseur en vanaf 25 augustus komt haar nieuwe film Bodies Bodies Bodies uit. Voor deze film, waarin een moordspelletje volledig uit de hand loopt, heeft ze onder anderen Pete Davidson weten te strikken. Deze acteur is onder meer bekend van Saturday Night Live en natuurlijk zijn relatie met Kim Kardashian, die inmiddels op de klippen is gelopen. In een video is te zien dat de acteurs alvast een beetje vertellen waar deze thrillerkomedie over gaat. En Pete omschrijft Bodies Bodies Bodies als ‘geil’ en ‘bloederig’. Bodies Bodies Bodies is vanaf 25 augustus te zien in de bioscoop. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: 'Reden relatiebreuk Kim Kardashian en Pete Davidson onrealistisch' (video) Bekijk deze video »
Film :

Actuele video's

Meer actuele video's