Ik Vertrek XL volgt gezelschappen in Italië en Bonaire: bekijk de eerste beelden

Ik Vertrek XL volgt gezelschappen in Italië en Bonaire: bekijk de eerste beelden

Binnenkort kun je kijken naar Ik Vertrek XL, een speciale editie van de populaire realityserie Ik Vertrek. Deze serie volgt twee verschillende gezelschappen die naar het buitenland vertrekken voor een nieuw avontuur. Vrienden Ada en Wim, Hans, Renzo en Marja gaan naar Italië om een onderneming op te zetten, en het gezelschap Francine, Rinse, Jan, Fabienne, Vanessa en Oscar verhuist naar Bonaire. Net zoals in Ik Vertrek worden mooie momenten vastgelegd, maar krijgen ze bij het najagen van hun buitenlandse droom ook de nodige tegenslagen te verwerken.

Bekijk de eerste beelden van Ik Vertrek XL hieronder.

Ik Vertrek XL is vanaf zaterdag 27 augustus wekelijks te zien bij NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik Vertrek XL</em> volgt gezelschappen in Italië en Bonaire: bekijk de eerste beelden Binnenkort kun je kijken naar Ik Vertrek XL, een speciale editie van de populaire realityserie Ik Vertrek. Deze serie volgt twee verschillende gezelschappen die naar het buitenland vertrekken voor een nieuw avontuur. Vrienden Ada en Wim, Hans, Renzo en Marja gaan naar Italië om een onderneming op te zetten, en het gezelschap Francine, Rinse, Jan, Fabienne, Vanessa en Oscar verhuist naar Bonaire. Net zoals in Ik Vertrek worden mooie momenten vastgelegd, maar krijgen ze bij het najagen van hun buitenlandse droom ook de nodige tegenslagen te verwerken. Bekijk de eerste beelden van Ik Vertrek XL hieronder. Ik Vertrek XL is vanaf zaterdag 27 augustus wekelijks te zien bij NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv. Ik vertrek: even weg: ervaren deelnemers Ronald en Sacha delen tips in Spanje (video) Bekijk deze video » Ik Vertrek: Even Weg: gaan Rudolf en René bungeejumpen in Frankrijk? (video) Bekijk deze video »
TV :
Ik Vertrek XL volgt gezelschappen in Italië en Bonaire: bekijk de eerste beelden

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV