Rotterdammers zien koorddanser de Maas oversteken: "Fantastisch. Heel knap!" (video)

Rotterdammers zien koorddanser de Maas oversteken: "Fantastisch. Heel knap!" (video)

Dinsdag 9 augustus 2022 om 15:56

Rotterdammers keken maandag 8 augustus vol verbazing omhoog. Torenhoog boven de Nieuwe Maas balanceerde een koorddanser op een lange kabel tussen twee gebouwen bij de Erasmusbrug. "Geen idee wie het is en wat er aan de hand is, maar wat een adembenemend gezicht dit", schrijft Peter van Heemst op Twitter. "Never a dull moment in Rotterdam", voegt Jeroen Chabot, directeur van de Willem de Kooning – kunstacademie van Hogeschool Rotterdam, toe. Bekijk zijn Tweet en de beelden van de koorddanser hieronder.

Lees verder onder het bericht.

Test
Het blijkt te gaan om een stunt van Jaan Roose. De bekende koorddanser maakt dinsdagmiddag de oversteek tussen de Zalmhaventoren en De Rotterdam, en hij deed de avond ervoor alvast even een test.

Bekijk hieronder een video met Rotterdammers over de koorddanser in hun stad.

Rotterdammers zien koorddanser de Maas oversteken: "Fantastisch. Heel knap!" (video) Rotterdammers keken maandag 8 augustus vol verbazing omhoog. Torenhoog boven de Nieuwe Maas balanceerde een koorddanser op een lange kabel tussen twee gebouwen bij de Erasmusbrug. "Geen idee wie het is en wat er aan de hand is, maar wat een adembenemend gezicht dit", schrijft Peter van Heemst op Twitter. "Never a dull moment in Rotterdam", voegt Jeroen Chabot, directeur van de Willem de Kooning – kunstacademie van Hogeschool Rotterdam, toe. Bekijk zijn Tweet en de beelden van de koorddanser hieronder. Lees verder onder het bericht. TestHet blijkt te gaan om een stunt van Jaan Roose. De bekende koorddanser maakt dinsdagmiddag de oversteek tussen de Zalmhaventoren en De Rotterdam, en hij deed de avond ervoor alvast even een test. Bekijk hieronder een video met Rotterdammers over de koorddanser in hun stad. Bekijk ook Kijk LIVE: koorddanser Rotterdam loopt op 150 meter hoogte naar Zalmhaventoren Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's