Net5 zendt Grease woensdag nogmaals uit, vanwege overlijden Olivia Newton-John

Net5 zendt Grease woensdag nogmaals uit, vanwege overlijden Olivia Newton-John

Wednesday 10 August 2022 om 11:17

Naar aanleiding van het overlijden van Olivia Newton-John zendt Net5 woensdagavond om 20:30 uur de filmklassieker Grease, met Olivia als Sandy, nogmaals uit. Zet die popcorn maar klaar!

Het verhaal
Sandy en Danny ontmoeten elkaar op vakantie. Ze worden verliefd en aan het eind van de vakantie kunnen ze moeilijk afscheid nemen. Later verhuist Sandy naar de plek waar Danny woont en gaat vervolgens ook naar dezelfde school, Rydell High School. Wanneer de school begint komen Sandy en Danny elkaar plotseling weer tegen. Sandy kent Danny als een romantische en lieve jongen, maar op school staat hij bekend als een stoere vrouwenverslinder. Wanneer ze elkaar weer ontmoeten, botsen hun imago's en karakters.

Net5 zendt <em>Grease</em> woensdag nogmaals uit, vanwege overlijden Olivia Newton-John Naar aanleiding van het overlijden van Olivia Newton-John zendt Net5 woensdagavond om 20:30 uur de filmklassieker Grease, met Olivia als Sandy, nogmaals uit. Zet die popcorn maar klaar! Het verhaalSandy en Danny ontmoeten elkaar op vakantie. Ze worden verliefd en aan het eind van de vakantie kunnen ze moeilijk afscheid nemen. Later verhuist Sandy naar de plek waar Danny woont en gaat vervolgens ook naar dezelfde school, Rydell High School. Wanneer de school begint komen Sandy en Danny elkaar plotseling weer tegen. Sandy kent Danny als een romantische en lieve jongen, maar op school staat hij bekend als een stoere vrouwenverslinder. Wanneer ze elkaar weer ontmoeten, botsen hun imago's en karakters. Trailer Grease Bekijk deze trailer » Bekijk ook Olivia Newton-John overleden: bekijk haar als Sandy in Grease, 'You're The One That I Want' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's