Beste Zangers gemist? Ferdi Bolland treedt op met 'Lost' van Anouk

Beste Zangers gemist? Ferdi Bolland treedt op met 'Lost' van Anouk

Donderdag 11 augustus 2022 om 22:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Ferdi Bolland</em> treedt op met 'Lost' van <em>Anouk</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Het verhaal van Roxeanne die haar vader op jonge leeftijd verliest, grijpt Ferdi Bolland erg aan. Roxeanne luisterde op elfjarige leeftijd vaak naar het nummer 'Lost' van Anouk in het kantoor van André Hazes na zijn overlijden. Om deze reden besluit Ferdi het lied voor haar te zingen. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Ferdi Bolland treedt op met 'Lost' van Anouk

Het verhaal van Roxeanne die haar vader op jonge leeftijd verliest, grijpt Ferdi Bolland erg aan. Roxeanne luisterde op elfjarige leeftijd vaak naar het nummer 'Lost' van Anouk in het kantoor van André Hazes na zijn overlijden. Om deze reden besluit Ferdi het lied voor haar te zingen.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's