Emma in Op1 over coming out na Au Pairs-avontuur: "Tranen met tuiten natuurlijk"

Emma in Op1 over coming out na Au Pairs-avontuur: "Tranen met tuiten natuurlijk"

Vrijdag 12 augustus 2022 om 00:06

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tv-recensent Angela de Jong is helemaal weg van de Zeeuwse Emma Smits uit de serie Au Pairs. Niet alleen omdat ze in Miami 3 oppaskinderen onder haar hoede nam, maar ook omdat ze deze week op nationale tv vertelde dat ze op vrouwen valt, terwijl ze dat haar hele leven niet heeft durven vertellen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Emma</em> in <em>Op1</em> over coming out na <em>Au Pairs</em>-avontuur: &quot;Tranen met tuiten natuurlijk&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tv-recensent Angela de Jong is helemaal weg van de Zeeuwse Emma Smits uit de serie Au Pairs. Niet alleen omdat ze in Miami 3 oppaskinderen onder haar hoede nam, maar ook omdat ze deze week op nationale tv vertelde dat ze op vrouwen valt, terwijl ze dat haar hele leven niet heeft durven vertellen. Tekst gaat verder onder de video. Tranen met tuitenEmma vertelt in Op1 over haar coming out: "Tranen met tuiten natuurlijk. Maar er werd heel lovend op gereageerd. Mijn familie zei dat het niets uitmaakte en dat ze toch wel van me houden" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Emma in Op1 over coming out na Au Pairs-avontuur: "Tranen met tuiten natuurlijk"

Tranen met tuiten
Emma vertelt in Op1 over haar coming out: "Tranen met tuiten natuurlijk. Maar er werd heel lovend op gereageerd. Mijn familie zei dat het niets uitmaakte en dat ze toch wel van me houden"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's