Video: Sterrencast House of The Dragon voor première aanwezig in Amsterdam

Video: Sterrencast House of The Dragon voor première aanwezig in Amsterdam

Friday 12 August 2022 om 21:32

Game of Thrones kostte in totaal anderhalf miljard dollar om te maken en leverde 132 Emmy-nominaties op, waarvan er 47 werden verzilverd. De lat ligt dus gigantisch hoog voor de prequel: House of The Dragon.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Sterrencast <em>House of The Dragon</em> voor première aanwezig in <em>Amsterdam</em> Game of Thrones kostte in totaal anderhalf miljard dollar om te maken en leverde 132 Emmy-nominaties op, waarvan er 47 werden verzilverd. De lat ligt dus gigantisch hoog voor de prequel: House of The Dragon. Tekst gaat verder onder de video. Première AmsterdamWij moeten nog wachten tot volgende week zondag op de eerste aflevering, maar een groepje gelukkigen mocht zich in Amsterdam alvast in het hol van de draak begeven om te gaan kijken. Ook de voltallige sterrencast was aanwezig in de hoofdstad. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Sterrencast House of The Dragon voor première aanwezig in Amsterdam

Première Amsterdam
Wij moeten nog wachten tot volgende week zondag op de eerste aflevering, maar een groepje gelukkigen mocht zich in Amsterdam alvast in het hol van de draak begeven om te gaan kijken. Ook de voltallige sterrencast was aanwezig in de hoofdstad.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's