Zomergasten met Lieke Marsman gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zomergasten met Lieke Marsman gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zomergasten met Lieke Marsman gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het veelbesproken interviewprogramma Zomergasten is komende zondag toe aan de derde aflevering. Janine Abbring interviewt deze zondag filosoof en Dichter des Vaderlands Lieke Marsman, die vertelt over haar ideale tv-avond. KankerLieke Marsman geldt als een van de meest gelauwerde en aansprekende dichters van haar generatie. In haar werk gaan het persoonlijke en politieke hand in hand. In 2017 werd bij haar een zeldzame vorm van kraakbeenkanker geconstateerd. Ze schrijft er regelmatig over. Politieke arenaIn de ideale tv-avond van Marsman zien we vooral veel politiek en taal in de politieke arena. Toch zitten er ook een aantal verrassende fragmenten tussen, waaronder fragmenten over UFO's en tennis. Daarnaast zal het ook over de dood gaan, zegt Marsman: "Over alle verschillende fases waar je doorheen gaat als je hoort dat je niet lang meer te leven hebt." :[broadcast:videos](ids:"416035,416030" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Het veelbesproken interviewprogramma Zomergasten is komende zondag toe aan de derde aflevering. Janine Abbring interviewt deze zondag filosoof en Dichter des Vaderlands Lieke Marsman, die vertelt over haar ideale tv-avond.

Kanker
Lieke Marsman geldt als een van de meest gelauwerde en aansprekende dichters van haar generatie. In haar werk gaan het persoonlijke en politieke hand in hand. In 2017 werd bij haar een zeldzame vorm van kraakbeenkanker geconstateerd. Ze schrijft er regelmatig over.

Politieke arena
In de ideale tv-avond van Marsman zien we vooral veel politiek en taal in de politieke arena. Toch zitten er ook een aantal verrassende fragmenten tussen, waaronder fragmenten over UFO's en tennis. Daarnaast zal het ook over de dood gaan, zegt Marsman: "Over alle verschillende fases waar je doorheen gaat als je hoort dat je niet lang meer te leven hebt."

:[broadcast:videos](ids:"416035,416030" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's