Reizen Waes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes gemist? Bekijk hier de hele uitzending De wereldreizen van Tom Waes, die hij net na corona maakte, zijn voorbij. Toch is de hoeveelheid Tom Waes op NPO 3 nog niet klaar, want zondag wordt een aflevering uit het eerste seizoen van Reizen Waes herhaalt. DeelgebiedenAan de zuidwestelijke grenzen van Rusland bevinden zich een paar vreemde landjes: Transnistrië, Abchazië en Zuid-Ossetië... Naast hun vreemde namen hebben ze nog iets anders gemeen: eigenlijk bestaan ze niet. GidsenDeze gebieden in het zuidwesten van de voormalige Sovjetunie riepen na de val van het communisme hun onafhankelijkheid uit, maar ze werden nooit erkend. Tom Waes wordt rondgeleid door lokale gidsen, die ondanks het hele gedoe rondom hun deelgebieden enorm trots zijn op hun land. :[broadcast:videos](ids:"478571,476568" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Reizen Waes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De wereldreizen van Tom Waes, die hij net na corona maakte, zijn voorbij. Toch is de hoeveelheid Tom Waes op NPO 3 nog niet klaar, want zondag wordt een aflevering uit het eerste seizoen van Reizen Waes herhaalt.

Deelgebieden
Aan de zuidwestelijke grenzen van Rusland bevinden zich een paar vreemde landjes: Transnistrië, Abchazië en Zuid-Ossetië... Naast hun vreemde namen hebben ze nog iets anders gemeen: eigenlijk bestaan ze niet.

Gidsen
Deze gebieden in het zuidwesten van de voormalige Sovjetunie riepen na de val van het communisme hun onafhankelijkheid uit, maar ze werden nooit erkend. Tom Waes wordt rondgeleid door lokale gidsen, die ondanks het hele gedoe rondom hun deelgebieden enorm trots zijn op hun land.

:[broadcast:videos](ids:"478571,476568" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's