Zien: openhartige Tom Holland neemt pauze van social media vanwege "mentale gezondheid"

Zien: openhartige Tom Holland neemt pauze van social media vanwege "mentale gezondheid"

De jonge Britse acteur Tom Holland (26) is sinds 2016 wereldberoemd vanwege zijn rol als Spider-Man in de Marvel-franchise. Daarvóór was hij ook al te zien in films als The Impossible (2012) en In the Heart of the Sea (2015). Nu lijkt het hem allemaal even te veel te worden, want Holland kondigt een pauze van social media aan om rekening te houden met zijn "mentale gezondheid".

Lees verder onder de video.

Zien: openhartige <em>Tom Holland</em> neemt pauze van <em>social media</em> vanwege &quot;mentale gezondheid&quot; De jonge Britse acteur Tom Holland (26) is sinds 2016 wereldberoemd vanwege zijn rol als Spider-Man in de Marvel-franchise. Daarvóór was hij ook al te zien in films als The Impossible (2012) en In the Heart of the Sea (2015). Nu lijkt het hem allemaal even te veel te worden, want Holland kondigt een pauze van social media aan om rekening te houden met zijn "mentale gezondheid". Lees verder onder de video. PrikkelsHolland noemt social media "over-stimulating", met andere woorden: hij krijgt er te veel prikkels van binnen. Hij begint zijn openhartige videoboodschap met de mededeling dat hij al een uur bezig is om de video te maken, wat illustreert hoe moeilijk het voor Holland is. Hij boekte onlangs nog grote successen in de bioscoop met Spider-Man: No Way Home en Uncharted en is gelukkig in de liefde met collega Zendaya, maar neemt nu dus toch een stapje terug. Bekijk de videoboodschap van Tom Holland hierboven.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Prikkels
Holland noemt social media "over-stimulating", met andere woorden: hij krijgt er te veel prikkels van binnen. Hij begint zijn openhartige videoboodschap met de mededeling dat hij al een uur bezig is om de video te maken, wat illustreert hoe moeilijk het voor Holland is. Hij boekte onlangs nog grote successen in de bioscoop met Spider-Man: No Way Home en Uncharted en is gelukkig in de liefde met collega Zendaya, maar neemt nu dus toch een stapje terug.

Bekijk de videoboodschap van Tom Holland hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's