Op1 gemist? Politiechef Willem Woelders over aanhoudingen rond boerenprotesten

Op1 gemist? Politiechef Willem Woelders over aanhoudingen rond boerenprotesten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Politiechef <em>Willem Woelders</em> over aanhoudingen rond <em>boerenprotesten</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De politie heeft de ruim honderd mensen aangehouden naar aanleiding van de boerenprotesten. Bij blokkades en brandstichtingen werden aanhoudingen gedaan voor openlijke geweldpleging en verstoring van de openbare orde. "De aangehouden mensen zijn vaak jongeren tot 30 jaar", aldus politiechef Willem Woelders. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Politiechef Willem Woelders over aanhoudingen rond boerenprotesten

De politie heeft de ruim honderd mensen aangehouden naar aanleiding van de boerenprotesten. Bij blokkades en brandstichtingen werden aanhoudingen gedaan voor openlijke geweldpleging en verstoring van de openbare orde. "De aangehouden mensen zijn vaak jongeren tot 30 jaar", aldus politiechef Willem Woelders.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV