Kees van der Spek: "Mijn vader is onder verdachte omstandigheden gestorven"

Kees van der Spek: "Mijn vader is onder verdachte omstandigheden gestorven"

<em>Kees van der Spek</em>: &quot;Mijn vader is onder verdachte omstandigheden gestorven&quot; Vanavond zien we weer een herhaling van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt. Dit is volgens Kees van der Spek de mooiste en belangrijkste aflevering. Het gaat over een 24-jarige jongen die getraumatiseerd is door zijn moeder. Zijn vader stierf onder verdachte omstandigheden en er is ook nog iets van een erfenis van 20 miljoen. Bekijk de promo hierboven. In het najaar zien we weer nieuwe afleveringen van Kees van der Spek. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt: Waar is het geld van tante Bep? Bekijk deze video » Zien: Kees van der Spek onthult hoe je het balletje balletje-spel kan winnen Bekijk deze video »

Vanavond zien we weer een herhaling van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt. Dit is volgens Kees van der Spek de mooiste en belangrijkste aflevering. Het gaat over een 24-jarige jongen die getraumatiseerd is door zijn moeder. Zijn vader stierf onder verdachte omstandigheden en er is ook nog iets van een erfenis van 20 miljoen. Bekijk de promo hierboven. In het najaar zien we weer nieuwe afleveringen van Kees van der Spek.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's