Vandaag Inside: gaan Johan Derksen en René van der Gijp ook talkshow op NPO 1 maken?

Vandaag Inside: gaan Johan Derksen en René van der Gijp ook talkshow op NPO 1 maken?

Thursday 18 August 2022 om 09:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: gaan Johan Derksen en René van der Gijp ook talkshow op NPO 1 maken? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Chris Woerts is aanwezig in Vandaag Inside om te vertellen over de dalende kijkcijfers voor NOS Studio Sport Eredivisie. Waar in 2012 nog 3,5 miljoen mensen inschakelden op zondagavond om zeven uur, waren dat er afgelopen weekend slechts 1,3 miljoen. Johan Derksen suggereert dat de heren van Vandaag Inside ook op zondagavond een talkshow gaan maken, maar dan voor NPO 1. "Dan heb ik nog een gaatje," grapt de analist. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Chris Woerts is aanwezig in Vandaag Inside om te vertellen over de dalende kijkcijfers voor NOS Studio Sport Eredivisie. Waar in 2012 nog 3,5 miljoen mensen inschakelden op zondagavond om zeven uur, waren dat er afgelopen weekend slechts 1,3 miljoen. Johan Derksen suggereert dat de heren van Vandaag Inside ook op zondagavond een talkshow gaan maken, maar dan voor NPO 1. "Dan heb ik nog een gaatje," grapt de analist.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's