ZIEN: Netflix-serie Wednesday met Scream-ster Jenna Ortega in mysterie, chaos, wraak en moord

ZIEN: Netflix-serie Wednesday met Scream-ster Jenna Ortega in mysterie, chaos, wraak en moord

Netflix heeft deze week de eerste trailer vrijgegeven van de serie Wednesday. Zoals de naam al doet vermoeden, zal deze nieuwe achtdelige serie zich concentreren op de dochter van de Addams-familie, nu vertolkt door Jenna Ortega. Vroeger werd dit iconische personage gespeeld door Christina Ricci. Bekijk hieronder de trailer van Wednesday.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

ZIEN: Netflix-serie <em>Wednesday</em> met <em>Scream</em>-ster Jenna Ortega in mysterie, chaos, wraak en moord Netflix heeft deze week de eerste trailer vrijgegeven van de serie Wednesday. Zoals de naam al doet vermoeden, zal deze nieuwe achtdelige serie zich concentreren op de dochter van de Addams-familie, nu vertolkt door Jenna Ortega. Vroeger werd dit iconische personage gespeeld door Christina Ricci. Bekijk hieronder de trailer van Wednesday. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Wednesday AddamsDeze coming-of-age komedie gaat over Wednesday Addams en haar jaren als middelbare scholier aan de Nevermore Academy, waar ze probeert haar paranormale krachten onder de knie te krijgen, een monsterlijke moordpartij op de stadsbewoners te stoppen en het bovennatuurlijke mysterie op te lossen dat beïnvloedde haar familie 25 jaar geleden - en dat allemaal tijdens het navigeren door haar nieuwe relaties. CastNaast Jenna Ortega zijn ook Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Gwendoline Christie, en Christina Ricci te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Tim Burton (Edward Scissorhands en Beetle Juice). Wanneer deze serie Wednesday te zien is op Netflix is nog onbekend. We vermoeden natuurlijk in oktober 2022 rond het feest van Halloween. ZIEN: in trailer erotische thriller The Next 365 Days is de bloedhete finale in zicht Bekijk deze video » Eerste beelden Guillermo del Toro's cabinet of curiosities, 25 oktober bij Netflix Bekijk deze video » Video: Amerikaanse editie Wie is de Mol? binnenkort terug bij Netflix? Bekijk deze video »
Trailer :
ZIEN: Netflix-serie Wednesday met Scream-ster Jenna Ortega in mysterie, chaos, wraak en moord

Wednesday Addams
Deze coming-of-age komedie gaat over Wednesday Addams en haar jaren als middelbare scholier aan de Nevermore Academy, waar ze probeert haar paranormale krachten onder de knie te krijgen, een monsterlijke moordpartij op de stadsbewoners te stoppen en het bovennatuurlijke mysterie op te lossen dat beïnvloedde haar familie 25 jaar geleden - en dat allemaal tijdens het navigeren door haar nieuwe relaties.

Cast
Naast Jenna Ortega zijn ook Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Gwendoline Christie, en Christina Ricci te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Tim Burton (Edward Scissorhands en Beetle Juice).

Wanneer deze serie Wednesday te zien is op Netflix is nog onbekend. We vermoeden natuurlijk in oktober 2022 rond het feest van Halloween.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV