Festival van de liefde: wie herkent de zweetlucht van eigen partner?

Festival van de liefde: wie herkent de zweetlucht van eigen partner?

Vanaf zondag kun je kijken naar het nieuwe programma Festival van de liefde, waarin Edson da Graça en Anita Witzier zich onderdompelen in allerlei verhalen over de liefde. In een voorproefje is te zien dat ze ook een opmerkelijke test doen met een aantal koppels. Kunnen zij van een shirt de zweetlucht van hun eigen partner herkennen?

Bekijk de beelden van Festival van de liefde hieronder.

Het nieuwe programma Festival van de liefde is vanaf zondag 21 augustus wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Festival van de liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Festival van de liefde</em>: wie herkent de zweetlucht van eigen partner? Vanaf zondag kun je kijken naar het nieuwe programma Festival van de liefde, waarin Edson da Graça en Anita Witzier zich onderdompelen in allerlei verhalen over de liefde. In een voorproefje is te zien dat ze ook een opmerkelijke test doen met een aantal koppels. Kunnen zij van een shirt de zweetlucht van hun eigen partner herkennen? Bekijk de beelden van Festival van de liefde hieronder. Het nieuwe programma Festival van de liefde is vanaf zondag 21 augustus wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Festival van de liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol Liefde: Is Dave wel echt zo gek op Denise? Bekijk deze video » Vrijdag in B&B Vol Liefde: Simone verrast Richard met nieuwe look Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV