ZIEN: trailer The Greatest Beer Run Ever met Zac Efron die sixpack (van bier) naar Vietnamoorlog brengt

ZIEN: trailer The Greatest Beer Run Ever met Zac Efron die sixpack (van bier) naar Vietnamoorlog brengt

Vanaf 30 september is de film The Greatest Beer Run Ever te zien op Apple TV+. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal gaan we mee op een gevaarlijk avontuur met Chickie Donohue (Zac Efron), een enorme held die tijdens de bloederige oorlog naar Vietnam reisde om soldaten hun favoriete bier te brengen. Bekijk hieronder de trailer van The Greatest Beer Run Ever.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

ZIEN: trailer <em>The Greatest Beer Run Ever</em> met Zac Efron die sixpack (van bier) naar Vietnamoorlog brengt Vanaf 30 september is de film The Greatest Beer Run Ever te zien op Apple TV+. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal gaan we mee op een gevaarlijk avontuur met Chickie Donohue (Zac Efron), een enorme held die tijdens de bloederige oorlog naar Vietnam reisde om soldaten hun favoriete bier te brengen. Bekijk hieronder de trailer van The Greatest Beer Run Ever. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Het verhaal'The Greatest Beer Run Ever' volgt een jongeman, Chickie John Donohue genaamd, die in het jaar 1967 besluit New York te verlaten. Hij probeert zijn jeugdvrienden, die dienstreizen in Vietnam, op te sporen om bier te brengen. Maar dit gaat niet zonder risico. CastNaast Zac Efron (The Greatest Showman) zijn ook Russell Crowe (Gladiator), Jake Picking, Will Ropp, Archie Renaux, Kyle Allen, Ruby Ashbourne Serkis en Bill Murray (Ghostbusters) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Peter Farrelly (Green Book) Vanaf 30 september 2022 gaat The Greatest Beer Run Ever in première op AppleTV+. Genre: Drama, Oorlog. Zien: Lewis Hamilton gaat film produceren met Brad Pitt in de hoofdrol Bekijk deze video »
Trailer :
ZIEN: trailer The Greatest Beer Run Ever met Zac Efron die sixpack (van bier) naar Vietnamoorlog brengt

Het verhaal
'The Greatest Beer Run Ever' volgt een jongeman, Chickie John Donohue genaamd, die in het jaar 1967 besluit New York te verlaten. Hij probeert zijn jeugdvrienden, die dienstreizen in Vietnam, op te sporen om bier te brengen. Maar dit gaat niet zonder risico.

Cast
Naast Zac Efron (The Greatest Showman) zijn ook Russell Crowe (Gladiator), Jake Picking, Will Ropp, Archie Renaux, Kyle Allen, Ruby Ashbourne Serkis en Bill Murray (Ghostbusters) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Peter Farrelly (Green Book)

Vanaf 30 september 2022 gaat The Greatest Beer Run Ever in première op AppleTV+. Genre: Drama, Oorlog.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV