Op1 gemist? Esmah Lahlah maakt zich grote zorgen over dalende koopkracht

Op1 gemist? Esmah Lahlah maakt zich grote zorgen over dalende koopkracht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Esmah Lahlah</em> maakt zich grote zorgen over <em>dalende koopkracht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vandaag presenteerde het CPB nieuwe koopkrachtvoorspellingen en de resultaten zijn niet fraai. Zonder nieuw beleid zal de koopkracht van huishoudens dit jaar met 6,8 procent dalen. De Tilburgse GroenLinks-wethouder Esmah Lahlah maakt zich zorgen: Ook mensen met een middeninkomen hebben ontzettend veel moeite om rond te komen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Esmah Lahlah maakt zich grote zorgen over dalende koopkracht

Vandaag presenteerde het CPB nieuwe koopkrachtvoorspellingen en de resultaten zijn niet fraai. Zonder nieuw beleid zal de koopkracht van huishoudens dit jaar met 6,8 procent dalen. De Tilburgse GroenLinks-wethouder Esmah Lahlah maakt zich zorgen: Ook mensen met een middeninkomen hebben ontzettend veel moeite om rond te komen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's