Op1 gemist? Burgemeester Sharon Dijksma over start Vuelta in Utrecht

Op1 gemist? Burgemeester Sharon Dijksma over start Vuelta in Utrecht

Friday 19 August 2022 om 23:53

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Burgemeester <em>Sharon Dijksma</em> over start <em>Vuelta</em> in Utrecht Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vandaag mocht Utrecht voor de derde keer een grote wielerronde verwelkomen: de Vuelta start en finisht in de stad. Trotse burgemeester Sharon Dijksma vertelt in Op1 over de ploegentijdrit: "Ik mocht in de eerste volgauto achter de eerste ploeg aan. Echt ongelofelijk wat een snelheid dat heeft." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Burgemeester Sharon Dijksma over start Vuelta in Utrecht

Vandaag mocht Utrecht voor de derde keer een grote wielerronde verwelkomen: de Vuelta start en finisht in de stad. Trotse burgemeester Sharon Dijksma vertelt in Op1 over de ploegentijdrit: "Ik mocht in de eerste volgauto achter de eerste ploeg aan. Echt ongelofelijk wat een snelheid dat heeft."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's