René van der Gijp gaat stuk om China's anale coronatest: "Gaat helemaal nergens over"

René van der Gijp gaat stuk om China's anale coronatest: "Gaat helemaal nergens over"

Zaterdag 20 augustus 2022 om 10:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> gaat stuk om China's <em>anale coronatest</em>: &quot;Gaat helemaal nergens over&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Waar wij het nog gewoon doen met de 'oude vertrouwde coronatest', heeft China intussen weer iets nieuws bedacht. Een anale variant. René van der Gijp kan zijn lach niet inhouden na het zien van de bijzondere beelden: "Dit gaat helemaal nergens meer over!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Waar wij het nog gewoon doen met de 'oude vertrouwde coronatest', heeft China intussen weer iets nieuws bedacht. Een anale variant. René van der Gijp kan zijn lach niet inhouden na het zien van de bijzondere beelden: "Dit gaat helemaal nergens meer over!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's