Het Roer Om: Miranda en Robert beginnen een restaurant in Gambia (video)

Het Roer Om: Miranda en Robert beginnen een restaurant in Gambia (video)

Sunday 21 August 2022 om 14:09

Vanavond zien we in Het Roer Om Miranda en Robert. Zij beginnen namelijk in deze aflevering een restaurant in Gambia, het land waar ze zo van houden. Maar de start in hun nieuwe thuisland verloopt niet vlekkeloos. Of je een zaak verkoopt of juist een zaak koopt, het blijft een emotionele reis. Bekijk een fragment uit Het Roer Om hieronder.

Het Roer Om is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Het Roer Om</em>: Miranda en Robert beginnen een restaurant in Gambia (video) Vanavond zien we in Het Roer Om Miranda en Robert. Zij beginnen namelijk in deze aflevering een restaurant in Gambia, het land waar ze zo van houden. Maar de start in hun nieuwe thuisland verloopt niet vlekkeloos. Of je een zaak verkoopt of juist een zaak koopt, het blijft een emotionele reis. Bekijk een fragment uit Het Roer Om hieronder. Het Roer Om is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook RTL Boulevard gemist? Gordon gooit het roer om: 'Geen drank en drugs meer' (video) Bekijk deze video » Zien: Gordon vertrekt naar Thailand om laatste vijf kilo af te vallen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's