ZIEN: Undercover in Nederland pakt naaktmasseur aan die kinderen blijkt te masseren

ZIEN: Undercover in Nederland pakt naaktmasseur aan die kinderen blijkt te masseren

Zondag 21 augustus 2022 om 15:29

In een nieuwe aflevering van Undercover in Nederland duikt Alberto Stegeman in de zaak van naaktmasseur Henk., die kinderen in hun blootje blijkt te masseren. Nou, je snapt: dit moet keihard worden aangepakt. De presentator confronteert hem met zijn daden: "Kinderen met zelfmoordpogingen, depressies, die moet je niet zomaar alleen naakt op de massagetafel hebben." Bekijk een fragment uit deze aflevering hieronder.

Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.

ZIEN: <em>Undercover in Nederland</em> pakt naaktmasseur aan die kinderen blijkt te masseren In een nieuwe aflevering van Undercover in Nederland duikt Alberto Stegeman in de zaak van naaktmasseur Henk., die kinderen in hun blootje blijkt te masseren. Nou, je snapt: dit moet keihard worden aangepakt. De presentator confronteert hem met zijn daden: "Kinderen met zelfmoordpogingen, depressies, die moet je niet zomaar alleen naakt op de massagetafel hebben." Bekijk een fragment uit deze aflevering hieronder. Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Alberto Stegeman over nieuw Undercover-seizoen: "Heftige misdaadzaken" (video) Bekijk deze video » Zien: paniek om haai bij kust Alabama (video) Bekijk deze video »


Actuele video's

Meer actuele video's