Daders bierdouche Mart Hoogkamer op beeld vastgelegd: "Proberen iets te vorderen"

Daders bierdouche Mart Hoogkamer op beeld vastgelegd: "Proberen iets te vorderen"

Zondag 21 augustus 2022 om 20:04

Mart Hoogkamer is zaterdagavond opnieuw van het podium gestapt na een bierdouche op het Boerenrockfestival in Drouwenermond. De zanger kreeg aan het begin van zijn optreden een bierdouche en het publiek bleef ook daarna met bekers naar hem gooien.

Tekst gaat verder onder de video.

Daders bierdouche <em>Mart Hoogkamer</em> op beeld <em>vastgelegd</em>: &quot;Proberen iets te vorderen&quot; Mart Hoogkamer is zaterdagavond opnieuw van het podium gestapt na een bierdouche op het Boerenrockfestival in Drouwenermond. De zanger kreeg aan het begin van zijn optreden een bierdouche en het publiek bleef ook daarna met bekers naar hem gooien. Tekst gaat verder onder de video. Daders bierdoucheGelukkig waren er camera's die de daders vastlegden. "De daders zijn ook daadwerkelijk in de kraag gevat. En wij gaan proberen daar iets van te vorderen", aldus Bjorn van der Veen, organisator Boerenrock festival. Mediadeskundige Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard over de bierdouches. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wesley Sneijder en Mart Hoogkamer zingen Ik Ga Zwemmen tijdens Woerdense vakantieweek Bekijk deze video » Zien: Mart Hoogkamer wordt bekogeld met volle bierbekers en vertrekt woest Bekijk deze video »
TV :
Daders bierdouche Mart Hoogkamer op beeld vastgelegd: "Proberen iets te vorderen"

Daders bierdouche
Gelukkig waren er camera's die de daders vastlegden. "De daders zijn ook daadwerkelijk in de kraag gevat. En wij gaan proberen daar iets van te vorderen", aldus Bjorn van der Veen, organisator Boerenrock festival. Mediadeskundige Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard over de bierdouches.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's