Bekijk de eerste beelden: Nieuw seizoen Weet Ik Veel vanaf 4 september op RTL 4

Bekijk de eerste beelden: Nieuw seizoen Weet Ik Veel vanaf 4 september op RTL 4

Binnenkort kun je op RTL 4 kijken naar een nieuw seizoen van Weet Ik Veel. De kennisquiz wordt wederom gepresenteerd door quizmaster Beau van Erven Dorens.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden: Nieuw seizoen <em>Weet Ik Veel</em> vanaf 4 september op <em>RTL 4</em> Binnenkort kun je op RTL 4 kijken naar een nieuw seizoen van Weet Ik Veel. De kennisquiz wordt wederom gepresenteerd door quizmaster Beau van Erven Dorens. Tekst gaat verder onder de video. Weet Ik VeelIn de kennisquiz Weet ik veel wordt de algemene kennis van Nederland getest. Wekelijks is de studio gevuld met 300 slimme studenten en drie bekende Nederlanders. Zij beantwoorden in totaal vijftig vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. De beste student en de beste BN'er slaan de handen ineen in de spannende finale. Het nieuwe seizoen van Weet ik veel is vanaf zondag 4 september om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Weet ik veel terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Bekijk de eerste beelden: Nieuw seizoen Weet Ik Veel vanaf 4 september op RTL 4

Weet Ik Veel
In de kennisquiz Weet ik veel wordt de algemene kennis van Nederland getest. Wekelijks is de studio gevuld met 300 slimme studenten en drie bekende Nederlanders. Zij beantwoorden in totaal vijftig vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. De beste student en de beste BN'er slaan de handen ineen in de spannende finale.

Het nieuwe seizoen van Weet ik veel is vanaf zondag 4 september om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Weet ik veel terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's