Bekijk de beelden van een nieuw indrukwekkend seizoen Five Days Inside

Bekijk de beelden van een nieuw indrukwekkend seizoen Five Days Inside

Vanaf woensdag 31 augustus start een nieuw seizoen van Five Days Inside bij RTL5. Zoals we in de promo van Five Days Inside kunnen zien belooft het weer een heftig seizoen te worden. Zie de video hieronder.

Aangrijpende verhalen
De presentatoren verblijven los van elkaar vijf dagen en vier nachten in diverse zorginstellingen om te zien hoe alles reilt en zeilt. De mooie en vaak aangrijpende verhalen.

Het nieuwe seizoen van Five Days Inside is vanaf 31 augustus elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk de beelden van een nieuw indrukwekkend seizoen <em>Five Days Inside</em> Vanaf woensdag 31 augustus start een nieuw seizoen van Five Days Inside bij RTL5. Zoals we in de promo van Five Days Inside kunnen zien belooft het weer een heftig seizoen te worden. Zie de video hieronder. Aangrijpende verhalenDe presentatoren verblijven los van elkaar vijf dagen en vier nachten in diverse zorginstellingen om te zien hoe alles reilt en zeilt. De mooie en vaak aangrijpende verhalen. Het nieuwe seizoen van Five Days Inside is vanaf 31 augustus elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Bekijk de beelden van een nieuw indrukwekkend seizoen Five Days Inside

Actuele video's

Meer actuele video's