Bekijk de beelden van nieuw seizoen I Can See Your Voice met o.a. Emma Heesters

Bekijk de beelden van nieuw seizoen I Can See Your Voice met o.a. Emma Heesters

I Can See Your Voice is terug en RTL 4 deelt de eerste beelden van het nieuwe seizoen. In het programma draait alles maar om één grote vraag: wie kan er echt zingen en wie houdt ons compleet voor de gek? Dit seizoen voegt de muzikale spelshow een extra twist toe. Bekijk de promo van het nieuwe seizoen hieronder.

Lees verder onder de video.

Gasten
We zien in de promo dat Emma Heesters, Trijntje Oosterhuis, Wolter Kroes en Jamai Loman te gast zijn. En de vaste jury bestaat uit: Edsilia Rombley, Fred van Leer, Marieke Elsinga en Buddy Vedder.

I Can See Your Voice is vanaf woensdag 31 augustus om 20.30 uur te zien bij RTL 4. . Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk de beelden van nieuw seizoen <em>I Can See Your Voice</em> met o.a. <em>Emma Heesters</em> I Can See Your Voice is terug en RTL 4 deelt de eerste beelden van het nieuwe seizoen. In het programma draait alles maar om één grote vraag: wie kan er echt zingen en wie houdt ons compleet voor de gek? Dit seizoen voegt de muzikale spelshow een extra twist toe. Bekijk de promo van het nieuwe seizoen hieronder. Lees verder onder de video. GastenWe zien in de promo dat Emma Heesters, Trijntje Oosterhuis, Wolter Kroes en Jamai Loman te gast zijn. En de vaste jury bestaat uit: Edsilia Rombley, Fred van Leer, Marieke Elsinga en Buddy Vedder. I Can See Your Voice is vanaf woensdag 31 augustus om 20.30 uur te zien bij RTL 4. . Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook I Can See Your Voice gemist? Mindel en Patty Brard maken er een feestje van Bekijk deze video » I can see your voice: Carlo Boszhard kondigt nieuw seizoen aan en zoekt kandidaten Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de beelden van nieuw seizoen I Can See Your Voice met o.a. Emma Heesters

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV