Boer zoekt Vrouw-Annemiek aan de bar in Vandaag Inside: "Wopke Hoekstra is schizofreen"

Boer zoekt Vrouw-Annemiek aan de bar in Vandaag Inside: "Wopke Hoekstra is schizofreen"

Donderdag 25 augustus 2022 om 08:28

Er zat woensdag een opvallende gast aan de bar in Vandaag Inside: boerin Annemiek, die we kennen van Boer zoekt Vrouw én Expeditie Robinson. Zij heeft een duidelijke mening over Wopke Hoekstra: "Een beetje schizofreen." Dat heeft vooral te maken met het feit dat Hoekstra niet lijkt te kunnen laveren tussen zijn functies als CDA-leider en minister van Buitenlandse Zaken.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Boer zoekt Vrouw</em>-Annemiek aan de bar in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Wopke Hoekstra is schizofreen&quot; Er zat woensdag een opvallende gast aan de bar in Vandaag Inside: boerin Annemiek, die we kennen van Boer zoekt Vrouw én Expeditie Robinson. Zij heeft een duidelijke mening over Wopke Hoekstra: "Een beetje schizofreen." Dat heeft vooral te maken met het feit dat Hoekstra niet lijkt te kunnen laveren tussen zijn functies als CDA-leider en minister van Buitenlandse Zaken. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Verkiezingen?Annemiek vond dat Hoekstra een "verkiezingsinterview" had gegeven in het AD, waarmee hij voorselecteerde op een mogelijke val van het kabinet. Zij zag in het interview ook een ultieme poging om de CDA-achterban terug te winnen, maar: "Dan had hij wel voet bij stuk moeten houden!" Een ander opzienbarend moment uit het debat was de blunder van Mark Rutte, die dacht dat melk de boer €1,60 per liter oplevert - terwijl dat in werkelijkheid slechts €0,60 is. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Verkiezingen?
Annemiek vond dat Hoekstra een "verkiezingsinterview" had gegeven in het AD, waarmee hij voorselecteerde op een mogelijke val van het kabinet. Zij zag in het interview ook een ultieme poging om de CDA-achterban terug te winnen, maar: "Dan had hij wel voet bij stuk moeten houden!" Een ander opzienbarend moment uit het debat was de blunder van Mark Rutte, die dacht dat melk de boer €1,60 per liter oplevert - terwijl dat in werkelijkheid slechts €0,60 is.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's