Lang Leve De Liefde: stel gaat helemaal op in een bijzondere 'aanrechtdans'

Lang Leve De Liefde: stel gaat helemaal op in een bijzondere 'aanrechtdans'

Donderdag 25 augustus 2022 om 13:45

Nog even geduld en dan is de zomerstop van Lang Leve De Liefde voorbij, dan kun je weer genieten van nieuwe afleveringen. In het datingprogramma worden twee singles aan elkaar gekoppeld, ze verblijven samen in een villa waar ze elkaar beter leren kennen. De lengte van het verblijf is afhankelijk van hun klik. In beelden van het nieuwe seizoen lijkt het erop dat twee vrijgezellen elkaar in ieder geval op één vlak hebben gevonden, ze gaan helemaal op in hun ‘aanrechtdans’…

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is vanaf 29 augustus weer iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: stel gaat helemaal op in een bijzondere 'aanrechtdans' Nog even geduld en dan is de zomerstop van Lang Leve De Liefde voorbij, dan kun je weer genieten van nieuwe afleveringen. In het datingprogramma worden twee singles aan elkaar gekoppeld, ze verblijven samen in een villa waar ze elkaar beter leren kennen. De lengte van het verblijf is afhankelijk van hun klik. In beelden van het nieuwe seizoen lijkt het erop dat twee vrijgezellen elkaar in ieder geval op één vlak hebben gevonden, ze gaan helemaal op in hun ‘aanrechtdans’… Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is vanaf 29 augustus weer iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Zien: hoogtepunten uit Lang Leve de Liefde van afgelopen seizoen Bekijk deze video » Maandag in nieuwe Lang Leve de Liefde: kraslot Puck blijkt 10.000 euro waard Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's