Romantisch afscheid Richard en Simone in B&B Vol liefde: "Ik hou van je, schat"

Romantisch afscheid Richard en Simone in B&B Vol liefde: "Ik hou van je, schat"

Na een moeilijke periode vanwege het overlijden van zijn vrouw lijkt Richard de liefde weer helemaal gevonden te hebben bij Simone. De twee dartelden de afgelopen weken als tortelduifjes over het scherm in B&B Vol liefde, maar nu moet Simone terug naar Nederland omdat haar moeder in kritieke toestand verkeert. Gelukkig weten Richard en Simone zeker dat een hereniging niet lang op zich zal laten wachten. Op het vliegveld laten de lippen van de twee elkaar bijna niet los en er worden zelfs bijzondere woorden gesproken: "Ik hou van je, schat."

Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Romantisch afscheid <em>Richard</em> en Simone in <em>B&amp;B Vol liefde</em>: &quot;Ik hou van je, schat&quot; Na een moeilijke periode vanwege het overlijden van zijn vrouw lijkt Richard de liefde weer helemaal gevonden te hebben bij Simone. De twee dartelden de afgelopen weken als tortelduifjes over het scherm in B&B Vol liefde, maar nu moet Simone terug naar Nederland omdat haar moeder in kritieke toestand verkeert. Gelukkig weten Richard en Simone zeker dat een hereniging niet lang op zich zal laten wachten. Op het vliegveld laten de lippen van de twee elkaar bijna niet los en er worden zelfs bijzondere woorden gesproken: "Ik hou van je, schat." Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Romantisch afscheid Richard en Simone in B&B Vol liefde: "Ik hou van je, schat"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV