Zien: Kabinet eens over beperkingen instroom asielzoekers naar Nederland

Zien: Kabinet eens over beperkingen instroom asielzoekers naar Nederland

Friday 26 August 2022 om 19:42

Het kabinet is het vrijdagavond eens geworden over maatregelen om de instroom van asielzoekers naar Nederland te beperken. Deze inperkingen zijn onderdeel van een groot plan om de opvang van asielzoekers te verbeteren.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Kabinet</em> eens over beperkingen <em>instroom asielzoekers</em> naar Nederland Het kabinet is het vrijdagavond eens geworden over maatregelen om de instroom van asielzoekers naar Nederland te beperken. Deze inperkingen zijn onderdeel van een groot plan om de opvang van asielzoekers te verbeteren. Tekst gaat verder onder de video. AsielcrisisGemeenten moeten dit najaar in totaal 20.000 huizen beschikbaar stellen voor asielzoekers met een verblijfsvergunning. Het kabinet wil de komende jaren zeker 730 miljoen euro extra uittrekken voor verschillende projecten om de opvangcrisis in Nederland te bestrijden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Honderden inwoners Albergen lopen stille tocht tegen opvang asielzoekers Bekijk deze video » Zien: toiletten bij COA Ter Apel te smerig voor woorden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Asielcrisis
Gemeenten moeten dit najaar in totaal 20.000 huizen beschikbaar stellen voor asielzoekers met een verblijfsvergunning. Het kabinet wil de komende jaren zeker 730 miljoen euro extra uittrekken voor verschillende projecten om de opvangcrisis in Nederland te bestrijden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's