RTL Boulevard: eerste beelden nieuw programma Mijn Huid Ziet Er Niet Uit (video)

RTL Boulevard: eerste beelden nieuw programma Mijn Huid Ziet Er Niet Uit (video)

<em>RTL Boulevard</em>: eerste beelden nieuw programma <em>Mijn Huid Ziet Er Niet Uit</em> (video) Hier en daar een pukkeltje of een droge huid na twee weken zon, daar hebben we allemaal wel eens last van. Maar van top tot teen acné of een pusbult zo groot als een tennisbal, dat is echt wel even andere koek. In het nieuwe televisieprogramma Mijn Huid Ziet Er Niet Uit schieten dokters te hulp bij de meest pijnlijke en uiteenlopende huidaandoeningen. De eerste beelden zag je in RTL Boulevard. Het nieuwe programma Mijn Huid Ziet Er Niet Uit! is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: eerste beelden nieuw programma Mijn Huid Ziet Er Niet Uit (video)

Hier en daar een pukkeltje of een droge huid na twee weken zon, daar hebben we allemaal wel eens last van. Maar van top tot teen acné of een pusbult zo groot als een tennisbal, dat is echt wel even andere koek. In het nieuwe televisieprogramma Mijn Huid Ziet Er Niet Uit schieten dokters te hulp bij de meest pijnlijke en uiteenlopende huidaandoeningen. De eerste beelden zag je in RTL Boulevard.

Het nieuwe programma Mijn Huid Ziet Er Niet Uit! is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV