In Vandaag Inside is men het erover eens: Ajax moet Antony laten gaan

In Vandaag Inside is men het erover eens: Ajax moet Antony laten gaan

Saturday 27 August 2022 om 12:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

In <em>Vandaag Inside</em> is men het erover eens: Ajax moet <em>Antony</em> laten gaan Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Wilfred Genee leest de verklaring van Ajax speler Antony Matheus dos Santos voor over diens wens te vertrekken. De verklaring eindigt met de woorden: "Ik wil dat Ajax mij mijn dromen laat volgen. Ik ben klaar voor de volgende stap." De heren en dame aan tafel zijn het erover eens: die moet je niet willen houden. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Wilfred Genee leest de verklaring van Ajax speler Antony Matheus dos Santos voor over diens wens te vertrekken. De verklaring eindigt met de woorden: "Ik wil dat Ajax mij mijn dromen laat volgen. Ik ben klaar voor de volgende stap." De heren en dame aan tafel zijn het erover eens: die moet je niet willen houden.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's