Bekijk de trailer van Lord of the Rings: The Rings of Power, vanaf.2 september te zien

Bekijk de trailer van Lord of the Rings: The Rings of Power, vanaf.2 september te zien

Maandag 29 augustus 2022 om 13:47

Fans zitten er al een flink tijdje op te wachten, maar het is binnenkort eindelijk tijd voor het miljoenenproject van Prime Video: The Rings of Power. De trailer ziet er werkelijk wonderschoon uit.

Bekijk de trailer van <em>Lord of the Rings: The Rings of Power</em>, vanaf.2 september te zien Fans zitten er al een flink tijdje op te wachten, maar het is binnenkort eindelijk tijd voor het miljoenenproject van Prime Video: The Rings of Power. De trailer ziet er werkelijk wonderschoon uit. ConfrontatieIn een tijd van relatieve rust en vrede binnen de Tweede Era van Midden-Aarde volgen we een groep helden op een bijzondere en epische reis. Ze zijn op weg om de gevaarlijke confrontatie aan te gaan met een lang gevreesd kwaad, dat weer de kop opsteekt. Zo willen ze voorkomen dat Midden-Aarde in duisternis verhuld raakt. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 2 september Lord of the Rings: The Rings of Power kunt streamen.
Trailer :
Bekijk de trailer van Lord of the Rings: The Rings of Power, vanaf.2 september te zien

Confrontatie
In een tijd van relatieve rust en vrede binnen de Tweede Era van Midden-Aarde volgen we een groep helden op een bijzondere en epische reis. Ze zijn op weg om de gevaarlijke confrontatie aan te gaan met een lang gevreesd kwaad, dat weer de kop opsteekt. Zo willen ze voorkomen dat Midden-Aarde in duisternis verhuld raakt.

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 2 september Lord of the Rings: The Rings of Power kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's