Fenna uit B&B Vol Liefde verhuist naar Portugal: "Ik ben wel verliefd"

Fenna uit B&B Vol Liefde verhuist naar Portugal: "Ik ben wel verliefd"

Maandag 29 augustus 2022 om 20:56

Het liefdesgeluk van Martijn en Fenna uit B&B Vol Liefde duurt ook nadat de camera's verdwenen zijn voort. Sterker nog, zij heeft haar koffers van Bonaire gepakt en is inmiddels naar Portugal verhuisd.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Fenna</em> uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> verhuist naar Portugal: &quot;Ik ben wel verliefd&quot; Het liefdesgeluk van Martijn en Fenna uit B&B Vol Liefde duurt ook nadat de camera's verdwenen zijn voort. Sterker nog, zij heeft haar koffers van Bonaire gepakt en is inmiddels naar Portugal verhuisd. Tekst gaat verder onder de video. PortugalToch woont Fenna nog wel op een klein beetje afstand van Martijn en zijn ouders, vertelt ze aan RTL Boulevard: "Vanaf het moment dat wij daar samen op het balkon zaten, ging het allemaal al zo soepel. Ik ben wel verliefd!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Fenna uit B&B Vol Liefde verhuist naar Portugal: "Ik ben wel verliefd"

Portugal
Toch woont Fenna nog wel op een klein beetje afstand van Martijn en zijn ouders, vertelt ze aan RTL Boulevard: "Vanaf het moment dat wij daar samen op het balkon zaten, ging het allemaal al zo soepel. Ik ben wel verliefd!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's