Wim Kieft biedt zich vrijwillig aan voor Vandaag Inside om rekeningen te betalen

Wim Kieft biedt zich vrijwillig aan voor Vandaag Inside om rekeningen te betalen

Dinsdag 30 augustus 2022 om 08:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wim Kieft</em> biedt zich vrijwillig aan voor <em>Vandaag Inside</em> om rekeningen te betalen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wim Kieft heeft vanwege zijn drank- en drugsverslaving een aantal moeizame jaren achter de rug, waarin hij zelfs in de schuldsanering belandde. Nu hij 'clean' is gaat het weer een stuk beter, maar toch kijkt de analist met angst en beven uit naar november - als het nieuwe energiecontract moet worden afgesloten. Hij meldt zich dan ook vrijwillig aan voor afleveringen van Vandaag Inside, zodat de rekeningen een beetje te betalen zijn. Overigens heeft René van der Gijp geen boodschap aan het feit dat Kieft geen alcohol meer drinkt; door al het pessimistische nieuws wil hij hem een wodkaatje aanbieden. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Wim Kieft heeft vanwege zijn drank- en drugsverslaving een aantal moeizame jaren achter de rug, waarin hij zelfs in de schuldsanering belandde. Nu hij 'clean' is gaat het weer een stuk beter, maar toch kijkt de analist met angst en beven uit naar november - als het nieuwe energiecontract moet worden afgesloten. Hij meldt zich dan ook vrijwillig aan voor afleveringen van Vandaag Inside, zodat de rekeningen een beetje te betalen zijn. Overigens heeft René van der Gijp geen boodschap aan het feit dat Kieft geen alcohol meer drinkt; door al het pessimistische nieuws wil hij hem een wodkaatje aanbieden.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's