Op1 gemist? NS legt dinsdag heel Nederland plat vanwege landelijke staking

Op1 gemist? NS legt dinsdag heel Nederland plat vanwege landelijke staking

Maandag 29 augustus 2022 om 22:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

In het hele land rijden morgen geen NS-treinen, behalve op het traject tussen Amsterdam Centraal en Schiphol. De treinen kunnen als gevolg van stakingen van het personeel niet rijden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>NS</em> legt dinsdag heel Nederland plat vanwege <em>landelijke staking</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In het hele land rijden morgen geen NS-treinen, behalve op het traject tussen Amsterdam Centraal en Schiphol. De treinen kunnen als gevolg van stakingen van het personeel niet rijden. Tekst gaat verder onder de video. Geen drempelHenri Janssen van FNV Spoor vertelt in Op1 over de staking van NS: "Ze hebben het bedrijf tot aan de schil uitgeperst, waardoor ze geen drempel meer kunnen hebben. Dan krijg je dit soort situaties." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? NS legt dinsdag heel Nederland plat vanwege landelijke staking

Geen drempel
Henri Janssen van FNV Spoor vertelt in Op1 over de staking van NS: "Ze hebben het bedrijf tot aan de schil uitgeperst, waardoor ze geen drempel meer kunnen hebben. Dan krijg je dit soort situaties."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's