Johan Derksen over stewardessen: "Als ik een lekker wijf in mantelpakje zie wordt opa horny"

Johan Derksen over stewardessen: "Als ik een lekker wijf in mantelpakje zie wordt opa horny"

Dinsdag 30 augustus 2022 om 08:53

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> over stewardessen: &quot;Als ik een lekker wijf in mantelpakje zie wordt opa <em>horny</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wilfred Genee vertelt een bijzonder verhaal over twee piloten van Air France die in de cockpit met elkaar op de vuist gingen en uit elkaar gehaald moesten worden door het cabinepersoneel. Het vormt voor Johan Derksen aanleiding om te speculeren over de gekke dingen die er nog meer gebeuren in de cockpit. "Nou, ik zie alleen al die heerlijke stewardessen steeds hapjes brengen en dat duurt altijd erg lang. [...] Als ik een lekker wijf in een mantelpakje zie wordt opa een beetje horny." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Wilfred Genee vertelt een bijzonder verhaal over twee piloten van Air France die in de cockpit met elkaar op de vuist gingen en uit elkaar gehaald moesten worden door het cabinepersoneel. Het vormt voor Johan Derksen aanleiding om te speculeren over de gekke dingen die er nog meer gebeuren in de cockpit. "Nou, ik zie alleen al die heerlijke stewardessen steeds hapjes brengen en dat duurt altijd erg lang. [...] Als ik een lekker wijf in een mantelpakje zie wordt opa een beetje horny."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's