Op1 gemist? Sander Schimmelpenninck over zijn pamflet 'Sander en de brug'

Op1 gemist? Sander Schimmelpenninck over zijn pamflet 'Sander en de brug'

Maandag 29 augustus 2022 om 23:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Sander Schimmelpenninck</em> over zijn pamflet 'Sander en de brug' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Hoe kan het dat de kloof tussen arm en rijk in Nederland alsmaar groter wordt? Sander Schimmelpenninck schreef een pamflet over dit aanhoudende probleem: "Er is één groot probleem en dat is dat we arbeid te zwaar belasten. Zeker als je het vergelijkt met hoe we kapitaal belasten." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Sander Schimmelpenninck over zijn pamflet 'Sander en de brug'

Hoe kan het dat de kloof tussen arm en rijk in Nederland alsmaar groter wordt? Sander Schimmelpenninck schreef een pamflet over dit aanhoudende probleem: "Er is één groot probleem en dat is dat we arbeid te zwaar belasten. Zeker als je het vergelijkt met hoe we kapitaal belasten."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's