Johan Derksen uitgelachen om 'analyse' van Max Verstappen: "Kwestie van later remmen"

Johan Derksen uitgelachen om 'analyse' van Max Verstappen: "Kwestie van later remmen"

Dinsdag 30 augustus 2022 om 09:04

In Vandaag Inside wordt ook de oppermachtige race van Max Verstappen op het circuit van Spa nabesproken. Johan Derksen probeert zich ook in de discussie te mengen door een gedegen analyse te maken: "Het is een kwestie van op het juiste moment of iets later remmen." Hij wordt keihard uitgelachen door zijn tafelgenoten...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> uitgelachen om 'analyse' van <em>Max Verstappen</em>: &quot;Kwestie van later remmen&quot; In Vandaag Inside wordt ook de oppermachtige race van Max Verstappen op het circuit van Spa nabesproken. Johan Derksen probeert zich ook in de discussie te mengen door een gedegen analyse te maken: "Het is een kwestie van op het juiste moment of iets later remmen." Hij wordt keihard uitgelachen door zijn tafelgenoten... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. B-sportDe reden hiervoor is natuurlijk dat Derksen de Formule 1 altijd als een B-sport bestempeld heeft - dat doet hij in bovenstaand fragment nogmaals - maar er nu blijkbaar ineens verstand van heeft. René van der Gijp vindt het overigens "krankzinnig" wat Verstappen presteert: "Hij kan tijdens de wedstrijd een uitsmijter eten, dan komt hij als twaalfde op de baan en wint hij alsnog!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

B-sport
De reden hiervoor is natuurlijk dat Derksen de Formule 1 altijd als een B-sport bestempeld heeft - dat doet hij in bovenstaand fragment nogmaals - maar er nu blijkbaar ineens verstand van heeft. René van der Gijp vindt het overigens "krankzinnig" wat Verstappen presteert: "Hij kan tijdens de wedstrijd een uitsmijter eten, dan komt hij als twaalfde op de baan en wint hij alsnog!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's