Vandaag Inside: mannen bespreken bizarre chantage Paul Pogba - door eigen broers

Vandaag Inside: mannen bespreken bizarre chantage Paul Pogba - door eigen broers

Dinsdag 30 augustus 2022 om 09:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: mannen bespreken bizarre chantage Paul Pogba - door eigen broers Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Stervoetballer Paul Pogba heeft een vermogen bij elkaar gespeeld, maar wordt nu bedreigd vanuit onverwachte hoek. Zijn broers eisen namelijk dertien miljoen euro van de middenvelder van Juventus, omdat ze hem dertien jaar lang hebben beschermd. Er zijn zelf filmpjes opgenomen met dreigementen aan het adres van hun bloedeigen broer. Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp en Wim Kieft zijn allemaal verbijsterd. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Stervoetballer Paul Pogba heeft een vermogen bij elkaar gespeeld, maar wordt nu bedreigd vanuit onverwachte hoek. Zijn broers eisen namelijk dertien miljoen euro van de middenvelder van Juventus, omdat ze hem dertien jaar lang hebben beschermd. Er zijn zelf filmpjes opgenomen met dreigementen aan het adres van hun bloedeigen broer. Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp en Wim Kieft zijn allemaal verbijsterd.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's