Rampzalig begin Kamp Zuid in Expeditie Robinson: geen vuur en geen bed

Rampzalig begin Kamp Zuid in Expeditie Robinson: geen vuur en geen bed

Rampzalig begin Kamp Zuid in <em>Expeditie Robinson</em>: geen vuur en geen bed De Expeditie begint voor Kamp Zuid rampzalig. Ze lagen op voorsprong bij de eerste proef, maar wisten uiteindelijk tóch niet te winnen. Eenmaal op het eiland gaat het ook allemaal niet van een leien dakje, want als de schemering al invalt is er nog steeds géén bed en géén vuur. Dat belooft een pittige eerste nacht te worden voor het team van captain Liza Sips. Zij probeert de moraal toch nog een beetje op te krikken en wil dat het hele team de schouders er even flink onder zet... Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
Expeditie Robinson :
Rampzalig begin Kamp Zuid in Expeditie Robinson: geen vuur en geen bed
Dinsdag 30 augustus 2022 om 09:30

De Expeditie begint voor Kamp Zuid rampzalig. Ze lagen op voorsprong bij de eerste proef, maar wisten uiteindelijk tóch niet te winnen. Eenmaal op het eiland gaat het ook allemaal niet van een leien dakje, want als de schemering al invalt is er nog steeds géén bed en géén vuur. Dat belooft een pittige eerste nacht te worden voor het team van captain Liza Sips. Zij probeert de moraal toch nog een beetje op te krikken en wil dat het hele team de schouders er even flink onder zet...

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's