Bekijk de eerste beelden van Onze boerderij: en nu zelf met Yvon Jaspers

Bekijk de eerste beelden van Onze boerderij: en nu zelf met Yvon Jaspers

Aanstaande zaterdag is het zover! De allereerste aflevering van Onze boerderij: en nu zelf. Al jaren fantaseert Yvon Jaspers over haar eigen boerderij. Bekijk de eerste beelden van het KRO-NCRV-programma hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden van <em>Onze boerderij: en nu zelf</em> met <em>Yvon Jaspers</em> Aanstaande zaterdag is het zover! De allereerste aflevering van Onze boerderij: en nu zelf. Al jaren fantaseert Yvon Jaspers over haar eigen boerderij. Bekijk de eerste beelden van het KRO-NCRV-programma hieronder. Lees verder onder de video. Op bezoek bij boer YvonYvon Jaspers gaat even niet meer op bezoek bij de boeren, zij komen naar haar toe. En om een speciale reden. In Onze Boerderij: En Nu Zelf gaat de presentatrice groenten oogsten, bloemen kweken en dieren houden op een stuk land van haar buurman. Bekijk de video van KRO-NCRV hierboven. Je ziet Onze Boerderij: en nu zelf vanaf zaterdag 3 september elke zaterdag om 19:14 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen van Onze Boerderij: en nu zelf terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zondag in Boer zoekt Vrouw: Nans weet voor wie boer Evert kiest (video) Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Rob was "hoteldebotel" van Wendy en Maud verhuist naar Drenthe Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de eerste beelden van Onze boerderij: en nu zelf met Yvon Jaspers

Op bezoek bij boer Yvon
Yvon Jaspers gaat even niet meer op bezoek bij de boeren, zij komen naar haar toe. En om een speciale reden. In Onze Boerderij: En Nu Zelf gaat de presentatrice groenten oogsten, bloemen kweken en dieren houden op een stuk land van haar buurman. Bekijk de video van KRO-NCRV hierboven.

Je ziet Onze Boerderij: en nu zelf vanaf zaterdag 3 september elke zaterdag om 19:14 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen van Onze Boerderij: en nu zelf terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's