Dit Was Het Nieuws over hete zomer met boerenprotesten: 'Dichtbij terrorisme' (video)

Dit Was Het Nieuws over hete zomer met boerenprotesten: 'Dichtbij terrorisme' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 1 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.

<em>Dit Was Het Nieuws</em> over hete zomer met boerenprotesten: 'Dichtbij terrorisme' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 1 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv. Nederland was deze zomer in de ban van de boerenprotesten. Terwijl Johan Remkes gesprekken voert met alle betrokken partijen, laten veel boeren en burgers hun onvrede blijken over de stikstofaanpak van het kabinet. 'Het zijn niet allemaal terroristen, (...) maar het komt wel dichtbij', zei Jan Jaap van der Wal in Dit Was Het Nieuws. Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dit Was Het Nieuws over hete zomer met boerenprotesten: 'Dichtbij terrorisme' (video)

Nederland was deze zomer in de ban van de boerenprotesten. Terwijl Johan Remkes gesprekken voert met alle betrokken partijen, laten veel boeren en burgers hun onvrede blijken over de stikstofaanpak van het kabinet. 'Het zijn niet allemaal terroristen, (...) maar het komt wel dichtbij', zei Jan Jaap van der Wal in Dit Was Het Nieuws.

Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's