Dit Was Het Nieuws: hond Splinter Chabot zat in Martin Gaus-centrum (video)

Dit Was Het Nieuws: hond Splinter Chabot zat in Martin Gaus-centrum (video)

Donderdag 1 september 2022 om 23:15

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 1 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.

<em>Dit Was Het Nieuws</em>: hond Splinter Chabot zat in Martin Gaus-centrum (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 1 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv. Splinter Chabot en Jeroen Grueter waren donderdagavond te gast in Dit Was Het Nieuws. In bovenstaand fragment hoor je over de hond van Splinter Chabot, die in het Martin Gaus-centrum zat vanwege een gedragsstoornis. Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dit Was Het Nieuws: hond Splinter Chabot zat in Martin Gaus-centrum (video)

Splinter Chabot en Jeroen Grueter waren donderdagavond te gast in Dit Was Het Nieuws. In bovenstaand fragment hoor je over de hond van Splinter Chabot, die in het Martin Gaus-centrum zat vanwege een gedragsstoornis.

Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's